Referencia


Rólam mondták:

“Az én történetem legjobb barátom, édesapám elvesztésével kezdődött. 30 évesen nem tudtam feldolgozni a halálát, a tényt, hogy az élet nélküle folytatódik tovább. Hosszú éveken keresztül pszichológusok, nyugtatók, munkába- és evésbe való menekülés jelentették a biztos megoldást számomra, hogy elengedjem azt a valakit, aki a mai napig a legmeghatározóbb, legfontosabb az életemben…
Több, mint 10 év elteltével vettem erőt magamon, hogy megpróbáljak lefogyni és mozogni, változtassak a mindennapjaimon, foglalkozzak a testemmel, túllépjek saját magam sajnálatán.
Több edzőtermet és személyi edzőt is felkerestem, sajnos azonban a siker és a motiváltság elmaradt… úgy éreztem, továbbra is olyan messze áll tőlem a sport, mint „Makó Jeruzsálemtől”.
Végső elkeseredettségemben egy kedves barátom ajánlotta nekem Kuzma Ádámot, a gödöllői Villa Grande Sport- és Rendezvényközpont személyi edzőjét, hogy keressem fel, tegyek még egy utolsó próbát, hátha ő az „igazi”.
Szorongással, kisebbrendűségi érzéssel, elkeseredettséggel, és 10 kiló súlyfelesleggel érkeztem meg az edzőterembe.
Már az első edzés magával ragadott, éreztem, hogy mind fizikai, mind pszichikai értelemben személyre szabott programot kapok, minden egyes pillanatban közös a cél, ugyanakkor az eredmény kizárólag rajtam múlik, az én döntésem.
Az izzasztó, erőt próbáló órák végén felszabadultnak, jókedvűnek, boldognak érzem magamat, a sport pozitív élményt nyújt számomra.
Immáron másfél éve járok a személyi edzőmhöz, ezalatt sikerült lefogynom 10 kilót, segítségével kialakítanom egy megfelelő étrendet, a sport az életem részévé vált, erőt és energiát ad a mindennapjaimnak, és ami a legfontosabb, visszanyertem az önbizalmamat és a régi önmagamat.
Hálás vagyok Ádámnak és maximálisan megbízom benne, naprakész, korszerű szaktudásának köszönhetően javult a fizikai teljesítőképességem, önfegyelemre, elszántságra, motiváltságra is megtanított a sporton keresztül.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.Kata

 

“Mountainbike kerékpár versenyzők vagyunk, áprilistól szeptemberig belföldön és a szomszédos országokban (Szlovákia, Románia, Ausztria) veszünk részt különböző hegyikerékpár versenyeken, jómagam közép (60-80km, kb. 1600-2400m szint), még a párom hosszú távon (80-120km; 2000-3500m szint).A kerékpáros edzéseink mellett, amit a párom Szalay Péter (kerékpár szakedző) mindkettőnknek ír, nagyon fontos szerepet kap az izomerő növelés, a törzs és a felsőtest megfelelő edzése, mert a versenyeken a  különböző terepviszonyok nagyon igénybe veszik az egész testünket.Igazi fizikai és mentális áttörést az Ádámmal való kemény edzéseink jelentették, jelentik. Már a második szezonra készülünk Ádámmal, kemény, megterhelő munkával. Az edzőteremben nála nincs apelláta, nem érdekli, hogy előtte kifáradtunk-e más edzésben, vagy éppen kicsit szétesve, mentálisan gyengén érkezünk meg az edzésre. Ádám elvárja és meg is tesz érte mindent, hogy az együtt töltött edzésidő alatt a maximálisat hozzuk ki magunkból. És mindamellett, hogy erőléti edzőnk, a sportpszichológust is képviseli a munkánk során. Ez utóbbi ugyan olyan fontos, mert részemről a heti 10-12 óra, párom részéről a heti 15-20 óra edzés, kemény fizikai és mentális megterhelést jelent és nem mindegy, hogy a verseny rajtjához milyen lelkiállapotban állunk! Ádám rendszerint ezt érzékeli rajtunk és vagy kérdez, vagy csak mond.Nagyon hálásak vagyunk Kuzma Ádámnak az eddig elért fejlődésért és izgatottan várjuk az idei szezont!”

K.Mónika,Sz.Péter(Mountainbike versenyzők)

“Ő képes arra, amire ezen a területen sokan nem : őszintén és könnyéden rá tud hangolódni a másik emberre nemtől, kortól és napszaktól függetlenül és valahogy mindig tudja, hogy milyen edzésre van szükség ahhoz, hogy a másik fejlődjön, sikerélménye legyen,elfeledje félelmeit, szorongásait, problémáit, hogy magabiztosabbá váljon és hogy egyszerűen jobban, egészségesebben érezze magát a bőrében.Legalább utólag az edzés végén vagy otthon a kádban vagy a forró zuhany alatt, mikor lecsillapodik!:D Röviden: Az általa megteremtett légkörben egyszerűen jó edzeni és kész! Eddigi tapasztalataim szerint az empatikus, hiteles és (az egészségesen) magabiztos, megfelelő szakértelemmel és szakmai alázattal rendelkező emberek képesek csak erre, akiknek szintén számos hibájuk lehet/van, de amit csinálnak, abban profik, mert szívvel csinálják, ezáltal folyamatosan és hitelt érdemlően képesek átadni a szakma szeretetét, szépségét lefordítva minden egyes ember és fizikai teste nyelvére. Ez a fantasztikus és lenyűgöző!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cs. Enikő,

 

M.Ági-ról én magam szeretnék pár sort írni (amelyhez engedélyt kaptam😊). Ágival szűk 6 hónap alatt, szülés után sikerült egy hatalmas életmód váltást véghezvinni. Leadtunk 10 kg-ot, hatalmas forma változás történt és nem utolsó sorban kihívásként teljesített egy Spartan Race-t (akadály futó verseny)! “A legjobb érzés tényleg,anya vagyok,sportolok,amit kitűzök magam elé célt próbálom maximálisan elérni. Remélem a gyerekek is ezt a példát látják majd ebből az egészből. Köszi a biztatást,felkészítést neked😁😉 Hisz tudjuk nélküled ez nem jött volna létre✌️” . Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen emberekkel dolgozhatok együtt! Ági megmutatta, hogy anyaként, “hétköznapi hősként” is bármit meglehet valósítani! Újabb példakép született !👆


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.Balázs nagyon kemény, kitartó munkával 86kg-ról 68kg-ra fogyott le és egy minőségbeli változást mondhat magáénak. Majd ezt kihasználva egy fitnesz versenyen is megméretette magát.
Örülök, hogy segíthettem a céljai elérésében! Mérhetetlenül büszke vagyok. További sok sikert barátom! Szerintem a mostani alkat jó kiindulás lesz bármibe is kezdj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.Balázs

 

M.Mária:”Sokan kérdezték, hogy beteg vagyok e, hogy ilyen nagyon “rosszul” nézek ki 😀 😀 Hát nem igazán…

Életmódváltás emberek! Nem gallyakat és bogarakat eszek, hanem rendes ételeket, éhezés nélkül!
Persze rengeteg edzés van mögötte, amit ezúton köszönök Kuzma Ádám Men’s Physique-nak, aki nélkül nem sikerült volna!